Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boldog vagyok

Persze ez nem volt mindig így, sőt épp ellenkezőleg volt. Aztán történt valami csúnya, Buddhista lettem, jógázom meg tudatosan teszem az evést. Megtapasztaltam, hogy boldognak lenni jobb mint nem, mert ellenkezőleg meg kimondott hülyeség. És olykor fáj is.

Facebook

elvonulás

2012.10.08. 12:45 itsChriswell

Mindennap békésen kelek fel, Dömper is békén hagy mostanában. Békésen alszik és mikor csörög az óra, elkezd dorombolni és nyávogni. Kaját kap én meg készülődni kezdek. Benyomom a tévét... folyik a szar. Nem iagzán érdekel, de látom a hatásmechanizmust és az artó szándékot. Bejövök a munkahelyemre. Útközben butaságot látok. Kocsiból kihamuzó embereket, hajléktalanokon röhögő trollokat... beérek, kinyitom az internetet és még a kedvenc oldalaimról is a fos köszön vissza. Na nem igénytlenség, hanem merő fika. Olvasom, hogy senkinek nem tetszik semmi, minden szar, mindenki tehetségetelen, mindenki analfabéta, csak ugya a posztok szerzői nem.

Aztán megnézem a kommentek és posztok szerzőit, Ámulok. Nem helytelenül írnak, hanem helyesen nem. Egy sort sem, sőt egy szót sem. Nyilván a tanárnő, aki megtanítaná nekik a szabályokat is büdös nagy kretén a szemükben. A lényeg az, hogy mindenki hülye, mindenki szar, csak épp az nem aki mondja. Ezért kell minél hangosabban és harsányabban fikázni mindent, nehogy észrevegyék mások, hogy kik is az igazi hülyék.

Állok vagy ülök és bámulok. Manapság picit elszomorodok. Az ilyen emberek aztán próbálhat jót tenni az aki egyátalán még akar. Márpedig a magam részéről nem szeretnék ilyen világban élni ezért erőn flül megteszek bármit, hogy ezen változtassak. Aztán rendszerint eszembe jut, hogy olyan a világ amilyennek látod, illetve amilyennek a világot látod olyan vagy te is. Ezekszerint ostoba szarköpő lennék. Lehet, hogy tényleg így van és ez a vágyott állapot. De azt is tudom, hogy ez csak az egóm vágyott állapota, márpedig az egó olyan mint a fasz. Nagy és düllednek rajta az erek, nem finom, de szopogatni kell, hogy jó legyen neki. Hát én nem.

Úgy határoztam tehát, hogy az elvonulás egy XXI. századi megoldását folytatom le. Mostantól ameddig csak bírom nem lépek kapcsolatba olyan emberekkel akik nem felelnek meg a nem ártás törvényének. Ilyenből nagyon kevés van, ugyanakkor nem lépek kapcsolatba tévéműsorokkal, internetes tartalmakkal... nem tapasztalok és nem reflektálok semmi olyanra ami nem pozitív.

Vagyis kimarad a politika, a bulvár, a napi híre, a véleményblogok, tumblr és nem találkozom kritikus emberekkel. Mert nem jó.

komment

Címkék: elvonulás

süti beállítások módosítása