Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boldog vagyok

Persze ez nem volt mindig így, sőt épp ellenkezőleg volt. Aztán történt valami csúnya, Buddhista lettem, jógázom meg tudatosan teszem az evést. Megtapasztaltam, hogy boldognak lenni jobb mint nem, mert ellenkezőleg meg kimondott hülyeség. És olykor fáj is.

Facebook

gasztrognóm

2012.09.07. 13:41 itsChriswell

Mikor kibéreltem a lakásom nem igazán zavart, hogy gyakorlatilag nincs benne konyha... úgyértem van egy konyhapult, meg egy mikró meg egy minihűtő és slussz. Jójó van mosogató de az is olyan ergonómiai lehetetlenségben beszerelve, hogy kényelmetlen mint állat. Nem baj, gondoltam úgyis legénylakás a hűtőbe pont befér egy rekesz sör a konyhapultra meg majd a kidobandó pizzásdobozok.

Ez mondjuk egy ideig így is ment, aztán meguntam. Valahogyan elkezdtem vágyódni a főzés és az egészségesebb és intelligensebb kaják irányába'. Viszont nem igen szeretnék több mocskot csinálni és több pénzt kiadni mint amennyit egy pizza tud... Nomeg a csajok is jobban izgulnak ha egy pasi főz, mert félnek, hogy ehetetlen lesz, aztán mikor tökjó máris hős vagy! Adott tehát egy mikró és egy vízforraló.

Első recept:

gombapaprikás

hozzávalók:

1 tasak Knorr Paprikás csirke ízű tészta ~500 huf

1 üveg szeletelt gomba ~200 huf

1 kispohár tejföl ~100 huf

paprikáscsirekport tálba, rája forróvizet (4dl), megkever, mikróba be 3perc, megkever, újra 3 perc, megkever állni hagy. Tejfölt ráburítja, belepátolja a haszonlesőbe.

komment

Címkék: gasztro főzés gombapaprikás gesztró

süti beállítások módosítása